CONSTRUCTII BLOCURI – PROIECTARE, EXECUTIE, FINISAJE

Constructii Blocuri - reusim cu capacitatea noastra logistica, organizatorica, dar si tehnica, sa ducem la indeplinire constructia oricarui proiect, fie ca este vorba despre constructia unui intreg ansamblu rezidential de blocuri sau bloc individual, la rosu, gri sau la cheie. Specializarea noastra in toate ramurile constructiilor va ofera posibilitatea de a beneficia de consultanta si servicii la cele mai inalte standarde.

Echipele noastre de proiectare si verificare a proiectelor, pot identifica inca inainte de inceperea unei constructii, eventualele erori de proiectare, implementand procedeele de lucru si evitand astfel costuri inutile ale lucrarilor suplimentare. Cu o experienta de peste 15 ani in domeniul constructiilor reusim intotdeauna sa oferim clientilor nostrii, partenerilor nostrii, un raport calitate pret imbatabil. Materialele de constructie pot fi achizitionate de catre noi sau pot fi achizitionate de catre beneficiar, astfel intotdeauna ne consultam cu beneficiarul (clientul nostru) pentru a alege cele mai bune materiale care sa satisfaca cele mai exigente cerinte.

Echipele tehnice vor executa cofrarea, turnarea betonului sau zidaria la cele mai inalte standarde, oferind trainicie si calitate blocurilor. Echipele noastre de finisare interioara si exterioara vor oferi aspectul final al apartamentelor/blocurilor, vor executa finisajele cu o atentie sporita astfel ca si cele mai exigente asteptari vor fi satisfacute. Credem cu tarie ca orice client este la fel important, indiferent ca este vorba de constructia unui cartier rezidential de blocuri sau pur si simplu doar renovarea unui apartament, clientii nostri vor beneficia de acelasi nivel de profesionalism si atentie din partea noastra.

In concluzie, va putem oferi servicii complete de constructii blocuri: Trasare; Lucrari de terasamente; Cofraje; Armatura (fasonat si legat); Turnare beton; Zidarie; Dulgherie; Lucrari de finisare interioara sau exterioara (hidroizolatii, izolatii termice, tencuit, gletuit, zugravit, placari ceramice, placari de parchet laminat sau lemn stratificat) Instalatii electrice; Instalatii sanitare; Instalatii termice.

Asiguram clientilor toata gama de servicii pentru constructii blocuri,  de la proiectare pana la livrarea la cheie a acestora. Daca sunteti in cautarea unei companii cu experienta in domeniul "constructii blocuri", nu ezitati sa ne contactati !

CONSTRUCTII BLOCURI

CONSTRUCTII BLOCURI
CONSTRUCTII BLOCURI
Cerere Oferta CONSTRUCTII BLOCURI

Cerere Oferta Constructii Blocuri

Tel: 0751938400 / contact@constructiiph.ro