0751 938 400
0740 346 169
contact@constructiiph.ro

Hale Industriale Jud Satu-Mare

HALE INDUSTRIALE Jud Satu-Mare – EXECUTIE SI MONTAJ HALE INDUSTRIALE Jud Satu-Mare

Hale Industriale Jud Satu-Mare – proiectam, executam si montam o gama variata de structuri metalice, suntem specializati in constructii de hale industriale pe structura metalica din profile laminate, cladiri de birouri din structuri metalice usoare. Executam structura metalica conform proiectului si a fisei tehnologice in care sunt prevazute fazele de executie si control a componentelor sudate.

Hale Industriale Jud Satu-Mare – realizam montajul structurii metalice, a panourilor termoizolante, geamuri, usi , a jgheaburilor si burlanelor pentru preluarea apei pluviale, realizam tratarea si acoperirea suprafetelor: protectie anticoroziva si vopsea antifoc, termospumanta, agrementate tehnic, sau protectie anticoroziva prin zincare. Asiguram clientilor toata gama de servicii pentru realizarea unei hale industriale, pana la livrarea la cheie a intregului proiect.

Daca sunteti in cautarea unei companii cu experienta in domeniul Hale Industriale, nu ezitati sa ne contactati ! Garantam cea mai buna oferta de Hale Industriale din Jud Satu-Mare !

Tel: 0751938400 / contact@constructiiph.ro

Cerere Oferta Hale Industriale Jud Satu-Mare